Συμμετοχές

Δοκιμάζω γεύσεις του τόπου μου

15 Φεβρουαρίου 2018 Νέα > Νέα > Συμμετοχές

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 «Δοκιμάζω γεύσεις του τόπου μου» στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης μέσα από μια εκδήλωση γευσιγνωσίας και οινοποσίας του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την προώθηση και γνωριμία με τα τοπικά μας προϊόντα. Οι σεφ Άγγελος Ναουμίδης μαζί με το Γιάννη Ματούλα και ο Θεόδωρος Καραθανάσης θα μαγειρέψουν τοπικές συνταγές ταξιδεύοντας τον κόσμο […]

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Αποκριάς 2018

13 Φεβρουαρίου 2018 Νέα > Νέα > Συμμετοχές

Ξεφυλλίστε τον Οδηγό Αποκριάς 2018 και ενημερωθείτε για το που θα πάτε και τι θα δείτε στην πόλη της Κοζάνης. Ακολουθήστε το link   https://issuu.com/prlogos/docs/______________________________2018 Γνωρίστε την πόλη που δε μοιάζει με καμία άλλη, που ξεχωρίζει για την παράδοση, τα έθιμά και την μοναδική Αποκριά της! Σελίδα 9 : Φρέσκα Γαλακτοκομικά προϊόντα ¨Από Πρώτο Χέρι» Επιμέλεια […]

Διαβάστε περισσότερα

Οι καλές πρακτικές του Προγράμματος ECOWASTE 2017

20 Δεκεμβρίου 2017 Νέα > Νέα > Συμμετοχές

Το «Από Πρώτο Χέρι» συμμετείχε στο πρόγραμμα ECOWASTE  2017 , στα πλαίσια του οποίου παρευρέθηκε για τρεις ημέρες στην πόλη Poznan της Πολωνίας, όπου και επισκέφθηκε επιχειρήσεις απο διαφόρους κλάδους! Αναλυτικότερα, επισκεφτήκαμε το Πανεπιστήμιο του Poznan, όπου και μας ανέλυσαν τις ενέργειες που ακολουθούν με σκοπό την διαχείριση των αποβλήτων διαφόρων επιχειρήσεων στα πλαίσια πιλοτικού […]

Διαβάστε περισσότερα

Σπιτική γαλατόπιτα για τις γιορτινές μέρες

18 Δεκεμβρίου 2017 Νέα > Νέα > Συμμετοχές

ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ Υλικά 8 φύλλα κρούστας για γλυκά 6 φλιτζ. τσαγιού γάλα «από πρώτο χέρι» 1 φλιτζ. τσαγιού σιμιγδάλι ή ρυζάλευρο 4 αυγά ½ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζ. τσαγιού με βούτυρο «φάρμα λευκάρων» Ζάχαρη άχνη και κανέλα για το σερβίρισμα Για το άλειμμα 2 αυγά 2 κουτ. σούπας ζάχαρη Για το σιρόπι 2 […]

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες απολαυστικές συνταγές «Από Πρώτο Χέρι»

ΣΠΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ   ΥΛΙΚΑ 250 ml γάλα «από πρώτο χέρι» 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 με βούτυρο «Φάρμα Λευκάρων»  σε αλουμινόφυλλο (σε θερμοκρασία δωματίου) 3 μεγάλα αυγά 2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. σούπας άρωμα υγρής βανίλιας ½ φλιτζ. τσαγιού καρύδια (χοντροκομμένα) ½ φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα ½ […]

Διαβάστε περισσότερα

“Φύλλο – Φύλλο” με γάλα “Από Πρώτο Χέρι”

13 Δεκεμβρίου 2017 Νέα > Νέα > Συμμετοχές

Το “Φύλλο – Φύλλο” είναι ένα παραδοσιακό γαλακτοπωλείο του σεφ Γανίτη Χρήστου όπου καθημερινά παρασκευάζονται γλυκές και αλμυρές παραδοσιακές μπουγάτσες με αγνά και φρέσκα υλικά. Όλες οι δημιουργίες του κ. Γανίτη παρασκευάζονται χειροποίητα με μεράκι και πρώτη ύλη από ντόπιους παραγωγούς γι’ αυτό και χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους. Ο καφές, τα ζεστά ροφήματα και […]

Διαβάστε περισσότερα

Η καινοτομία και στη διαχείριση των απορριμμάτων!

29 Νοεμβρίου 2017 Νέα > Νέα > Συμμετοχές

Η Ομάδα Αγελαδοτρόφων «Από Πρώτο Χέρι» συμμετέχει στο έργο «ECOWASTE4FOOD». Το έργο αφορά την υποστήριξη της οικολογικής καινοτομίας για τη μείωση των απορριμμάτων απο τρόφιμα και την προώθηση μιας περισσότερο αποδοτικής οικονομίας με την καλύτερη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων και έχει ως στόχο την αντιμετώπιση του κρίσιμου προβλήματος των απορριμμάτων τροφίμων μέσα απο την ανταλλαγή […]

Διαβάστε περισσότερα

Η καινοτομία δε σταματάει μόνο στα ΑΤΜ . . . Ελάτε να γνωρίσετε τον Τάλο!

27 Νοεμβρίου 2017 Νέα > Νέα > Συμμετοχές

Με μεγάλη μας χαρά έπειτα απο την συμμετοχή μας στη Δράση : ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, η πρώτη συνεργασία με άλλη νεοφυή επιχείρηση θα γίνει πραγματικότητα! Η καινοτομία στο γάλα ήρθε με την Ομάδα »Από Πρώτο Χέρι» , η καινοτομία στην εξυπηρέτηση έρχεται με την Robotics Art και τον κ. Ιωαννίδη Θανάση. Ο Τάλος  θα μας […]

Διαβάστε περισσότερα

Oι νέοι άνθρωποι πίσω απο την καινοτομία !

Η Ομάδα «Από Πρώτο Χέρι» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους μέντορες που συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία του προγράμματος και συγκεκριμένα τους Adriane Thrash,  Γκιούρκα Βασιλική και Σπυρίδη Αργύρη ( Innovation Farm) για την δυναμική προσφορά τους κατα τη διάρκεια του προγράμματος.   Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομάδα Εργασίας – φοιτητές του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι […]

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε η Δράση : «Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία»

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης, ολοκληρώθηκε η Δράση : «Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία»- με  ομιλίες απο την Φωτεινή Αγραφιώτη και τον Πέτρο Καριπίδη, νέους ανθρώπους που έχουν διαπρέψει στον κλάδο τους παρά τις δυσκολίες και παρουσιάστηκαν εντυπωσιακά projectς φοιτητών του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία  αποτελεί μια πρωτοβουλία του […]

Διαβάστε περισσότερα