Άνθρωποι
«Από Πρώτο Χέρι»

Η Ομάδα μας συνδυάζοντας την παροχή υψηλής ποιότητας γάλακτος στους καταναλωτές και την διάθεση των προϊόντων σε τιμές ανταγωνιστικές, στοχεύει τόσο στη μέγιστη ικανοποίηση των καταναλωτών της, όσο και στην βιωσιμότητα των κτηνοτροφικών μονάδων που συμμετέχουν σε αυτήν.

Έτσι, δουλεύοντας σε πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα ως Ομάδα  και όχι ως μεμονωμένες κτηνοτροφικές μονάδες, αποφασίσαμε να ρισκάρουμε και να πορευθούμε ως σύνολο.

Κλειδί της επιτυχίας μας έχει αποτελέσει….

  • η αγάπη και το μεράκι μας για να προσφέρουμε σε εσάς και τα παιδιά σας καθημερινά φρέσκο γάλα
  • η διασφάλιση της ποιότητας του γάλακτος που παράγεται από τους κτηνοτρόφους της Ομάδας μας,
  • η άριστη και διασφαλισμένη επεξεργασία και μεταποίηση του γάλακτος σε ιδανικές πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις με σύγχρονο εξοπλισμό και
  • οι άνθρωποι μας. Άνθρωποι με νέες απόψεις και φιλοσοφία που στηρίζονται στην ομαδικότητα και συνεργατικότητα για το συλλογικό συμφέρον

Κοινωνικός ρόλος

Η Ομάδα μας θέλοντας να συμβάλλει όσο είναι δυνατόν στην τοπική οικονομία και κοινωνία, έχει προβεί σε ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ορισμένες ομάδες καταναλωτών θα έχουν την δυνατότητα με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας αγορών να προμηθευτούν φρέσκο γάλα ημέρας, έχοντας έκπτωση στο προϊόν τους ή και παροχή δωρεάν προϊόντος στο τέλος του μήνα.

Επίσης, οι άνθρωποι του << Από Πρώτο Χέρι>> βρίσκονται συνεχώς δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσφέροντας δωρεάν φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Εκπαιδευτικός χαρακτήρας

Κύριο μέλημά μας, είναι η συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και με Πανεπιστημιακούς φορείς με σκοπό την βελτίωση των προϊόντων μας και την παραγωγή νέων προϊόντων, συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία.

Επίσης, στόχος μας είναι η ενδυνάμωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα και η συμμετοχή νέων ανθρώπων στον κλάδο αυτό.

Στόχοι

Είναι η παραγωγή, προώθηση και ανάπτυξη τοπικών ποιοτικών καινοτόμων προϊόντων και η επέκταση μας στην αγορά . Η πρώτη ύλη που παράγεται και διατίθεται μέσω των αυτόματων πωλητών προέρχεται από τοπικούς παραγωγούς  που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα του γάλακτος που προσφέρουν, κάτι που οδηγεί σε υπεραξία του τελικού τους προϊόντος.

Όραμά μας είναι η ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού για τα προϊόντα που καταναλώνει και η ενημέρωση του για την ιχνηλασιμότητα αυτών.

Η ιστορία μας

Η Κτηνοτροφία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κλάδους για την οικονομία της χώρας μας και αποτελεί τον βασικό πυλώνα του αγροτοδιατροφικού τομέα. Η κρίση στον τομέα της κτηνοτροφίας και συγκεκριμένα στον τομέα του γάλακτος, έχει επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην κτηνοτροφική οικονομία της περιοχής μας με αποτέλεσμα την απαξίωση του επαγγέλματος και τον οικονομικό μαρασμό των κτηνοτροφικών μας μονάδων.

Για το λόγο αυτό, παραγωγοί της περιοχής, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να προβούν σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα, στην πώληση, δηλαδή,  προϊόντων με τη χρήση των Αυτόματων Πωλητών. Συστήθηκε, έτσι, μια Ομάδα μέσα από την οποία υποστηρίζουμε το συλλογικό συμφέρον, την ομαδικότητα, τη συνεργατικότητα, υιοθετούμε την εταιρική κοινωνική ευθύνη και συμβάλλουμε, όπως μπορούμε στο κοινωνικό σύνολο.

Αποτελούμε μια Ομάδα Αγελαδοτρόφων  και διαθέτουμε προϊόντα
«Απο Πρώτο Χέρι»…