Άνθρωποι «Από Πρώτο Χέρι»

 

Μένοντας πιστοί στα ιδανικά των παππούδων και των πατεράδων τους για φρέσκο, αγνό και ποιοτικό γάλα ο Βασίλης, ο Στέλιoς, η Ανθούλα, η Ειρήνη, ο Βασίλης, ο Γιώργος και οι οικογένειες τους συνεχίζουν την παράδοση δεκαετιών. Η αγάπη, το μεράκι, η γνώση και η διάθεση να προσφέρουν το αποκλειστικά δικό τους φρέσκο γάλα με ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά στις οικογένειες της Κοζάνης αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα που οδήγησε στη δημιουργία της ομάδας «Από Πρώτο Χέρι».

Προέρχονται όλοι τους από τον κλάδο της κτηνοτροφίας  και δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια, εκτρέφοντας τις δικές τους αγελάδες με τον πιο φυσικό τρόπο, παράγοντας τις δικές τους ζωοτροφές σε ιδιόκτητες εκτάσεις στην περιοχή της Κοζάνης.

Άνθρωποι “Από Πρώτο Χέρι”, άνθρωποι με νέες απόψεις και φιλοσοφία που παράγουν ένα αυθεντικό αγαθό, το δικό τους γάλα, το γάλα               “Από Πρώτο Χέρι” .

Γιατί γάλα “Από Πρώτο Χέρι”

Γιατί καθημερινά προσφέρουμε  φρέσκο γάλα “Από Πρώτο Χέρι” απευθείας απο τον παραγωγό στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού.

Φρέσκο, ποιοτικό και γευστικό γάλα, γάλα  “Από Πρώτο Χέρι”!

Κοινωνικός ρόλος

Οι άνθρωποι του «Από Πρώτο Χέρι» βρίσκονται δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρέχοντας δωρεάν φρέσκο γάλα και εκπτώσεις με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας αγορών.

Στόχοι

Η δημιουργία δύο σύγχρονων καταστημάτων, όπου η παράδοση θα συναντούσε την τεχνολογία, όπου το τοπικό πιστοποιημένο γάλα θα έφτανε από τις φάρμες στα σημεία πώλησης.

Γάλα μοναδικό όσο και η ιστορία μας

Το γάλα είναι η ζωή μας, οι φάρμες και οι αγελάδες είναι η καθημερινότητά μας.

Οι οικογένειες «Από Πρώτο Χέρι» ξεκινάμε τη μέρα μας με το τάισμα και το άρμεγμα των ζώων για να παράγουμε καθημερινά φρέσκο και ποιοτικό γάλα, για εσάς και τα παιδιά σας,  γιατί αυτό ξέρουμε να κάνουμε εδώ και χρόνια και το κάνουμε καλά!

 Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο αποφασίσαμε να διαθέσουμε στην τοπική αγορά το αγαθό μας μέσω των αυτόματων πωλητών γάλακτος,χωρίς μεσάζοντες, καλώντας τους καταναλωτές να γεμίσουν με ασφάλεια τα μπουκάλια τους με φρέσκο τοπικό πιστοποιημένο γάλα “Από Πρώτο Χέρι” .