Φρέσκο Γάλα - 1 Λίτρο = 1 Ευρώ

Το γάλα μας είναι φρέσκο από την πρώτη έως και την τελευταία του σταγόνα. Ο καταναλωτής προμηθεύεται από τα σημεία πώλησης μας πλαστικό ή γυάλινο μπουκάλι (επαναχρησιμοποιούμενο) και στη συνέχεια τοποθετεί το μπουκάλι στην ειδική θύρα εμφιάλωσης γάλακτος. Το γέμισμα γίνεται αυτόματα και ο καταναλωτής ενημερώνεται για την ημερομηνία παστερίωσης και την ημερομηνία λήξης του γάλακτος. Διαθέτουμε φρέσκο γάλα για όλους εσάς 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. Η διάρκεια ζωής του γάλακτος μας είναι τέσσερα 24ωρα απο τη στιγμή της παστερίωσής του, ώστε να διατηρείται όλη η θρεπτική του αξία.

Παραδοσιακό Αγελαδινό Τυρί

Παραδοσιακό τυρί "Από Πρώτο Χέρι" αποκλειστικά και μόνο απο το δικό μας αγελαδινό γάλα είναι διαθέσιμο στο σημείο πώλησης μας επι της οδού Δαβάκη 3, περιοχή γηπέδου και τις επόμενες ημέρες στα άλλα δύο σημεία πώλησης μας σε συσκευασίες vaccum απο 200 εως 450 γραμμάρια σε πολύ προνομιακές τιμές. Αγελαδινό τυρί με όλη του τη θρεπτική αξία με χαμηλά λιπαρά και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή για την ικανοποίηση των πιο απαιτητικών καταναλωτών μας. Βρείτε το σε ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ με ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΪΟΝ στη συσκευασία που θα αγοράσετε.

Επαγγελματίας "Από Πρώτο Χέρι"

Διαθέτουμε συσκευασίες : 5 και 10 λίτρων για τον επαγγελματία που θέλει ο,τι πιο φρέσκο και ποιοτικό για τις δημιουργίες του.