Σημεία πώλησης

 

ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Από τις φάρμες μας στο ποτήρι σας κάθε μέρα το φρέσκο και ποιοτικό μας γάλα συλλέγεται, παστεριώνεται στις σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του αποκλειστικού συνεργάτη μας και διατίθεται στους Αυτόματους Πωλητές Γάλακτος μέσα σε 2 ώρες από την επεξεργασία του σε αποστειρωμένες σφραγισμένες δεξαμενές. Πρόκειται για ένα κλειστό κύκλωμα διακίνησης γάλακτος κάτω από τη συνεχή ψυκτική «ομπρέλα», όπου το γάλα δεν έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον, ενώ καταπονείται ελάχιστα κρατώντας το μέγιστο των θρεπτικών του συστατικών.

O καταναλωτής επιλέγει τη συσκευασία που επιθυμεί (γυάλινο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι ή πλαστικό μίας χρήσης), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για τον καταναλωτή να χρησιμοποιήσει δικό του μπουκάλι. Στη συνέχεια με το πάτημα ενός κουμπιού εμφιαλώνεται μπροστά στα μάτια του με την συμμετοχή του ιδίου 1 λίτρο γάλα με μόνο 1 ευρώ. Μετά από κάθε αγορά, ο θάλαμος παραλαβής του γάλακτος αποστειρώνεται αυτόματα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ»

Για όλους εσας τους επαγγελματίες που θέλετε τα προϊόντα σας να διακρίνονται απο φρεσκάδα και ποιότητα, στηρίζοντας την τοπική οικονομία, εμεις είμαστε πάντα δίπλα σας προσφέροντας για τις δημιουργίες σας ολόφρεσκο 100% ελληνικό γάλα «από πρώτο χέρι».

 

Παύλου Μελά 19

Κοζάνη

βρες στο χάρτη

Δαβάκη 3

Κοζάνη

βρες στο χάρτη

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΤΜ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

βρες στο χάρτη

Παύλου Μελά 19, Κοζάνη

Δαβάκη 3, Κοζάνη

Οδηγίες Χρήσης

Αυτόματος Πωλητής Γάλατος

Αυτόματος Πωλητής Μπουκαλιών

Αυτόματος Πωλητής Τυροκομικών προϊόντων

Αγορά με προπληρωμένη κάρτα

Γυάλινα μπουκάλια

Επισκεφτείτε μας στο νέο μας χώρο!